Project

Helpen bij doorontwikkeling ontwerpprincipes?

Geplaatst op 20 oktober 2023, 14:18 uur

Door je aan te melden bij dit project kan je actief bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de ontwerpprincipes van het digitale systeem dat lokaal het energiesysteem aanstuurd.

Deze principes zijn gebaseerd op een analyse van de leerpunten van de bijeenkomsten van de Club van Wageningen van 2018 tot en met 2023 met als doel om deze toe te kunnen passen in de praktijk. Ze zijn daar getoetst op een aantal gebieden en goed ontvangen.

Doorontwikkeling

Veel mensen die aanwezig waren willen er direct mee aan de slag daarom zijn de huidige principes gedeeld. Komende jaar gaan we ermee aan de slag in de praktijk om de principes door te ontwikkelen. Dat doen we in verschillende gebruikscontexten. Denk aan een gebouw of een huis, een energiegemeenschap, een bedrijventerein en een gebied.

Iedereen die geinteresseerd is kan zich bij dit project aanmelden

Ervaring delen voorwaarde voor gebruik

Leren van elkaar is hierbij heel belangrijk, we willen niet allemaal opnieuw het wiel uit te vinden. We hebben daarom één voorwaarde voor het gebruik: deel de leerpunten met het netwerk van Club van Wageningen. Dat kan door een bericht te delen op de website of contact op te nemen met de secretaris via: mail@clubvanwageningen.nl. In dit project werken we op baasis van de feedback de principes bij.

Gewenst resultaat 
Ontwerpprincipes zijn een pragmatisch handvat. Ze hebben tot doel om de bouwers en ontwerpers te helpen bij het nemen
van beslissingen tijdens het ontwerpproces.
Lopend
Illustration
 
Deel dit: