Bericht

Inschrijving geopend: brede bijeenkomst Club van Wageningen (9 okt)

Geplaatst op 1 juli 2024, 16:44 uur
Illustration

Op 9 oktober 2024 komen we bij elkaar in Villa Jongerius in Utrecht voor de 7e brede bijeenkomst van de Club van Wageningen.

In deze bijeenkomst zullen we terugblikken op het toepassen van de ontwerpprincipes die ons helpen om de digitale systemen die het energiesysteem aansturen eerlijk, inclusief en democratische bestuurbaar te maken. We kijken terug op de bijeenkomsten met Distro Energy, The Green Village en het Nationaal Klimaat Platform. Het goede nieuws is dat de principes steeds meer gebruikt worden, bijvoorbeeld in The Food Valley en bij verschillende gemeenten. 

Het precieze programma is nog niet bekend, maar de vraag waar we mee aan de slag gaan is: hoe komen we in de volgende fase? Wat is ervoor nodig om de principes breed in de praktijk toepasbaar te krijgen?

Wil je erbij zijn? Stuur een bericht aan mail@clubvanwageningen.nl. Zoals altijd, let op: we hebben plek voor max 70 mensen en proberen alle relevante perspectieven een plek te geven. Na de zomer laten we weten of u erbij kunt zijn.

Met vriendelijke groet, mede namens de kerngroep: Romy Dekker, Rinie van Est, Pallas Agterberg, Michiel Sintenie, Maarten de Vries, Michiel Damoiseaux, Nicole Kerkhof – Damen, Martine Verweij, Harold Veldkamp, Hanke Nijman, Elke den Ouden, Claire Groosman, Arash Aazami, Aldert de Jongste.

Xander Smit

Secretaris Club van Wageningen

Deel dit: