Bericht

Besparen en maatschappelijk vastgoed; hoger op de agenda

Geplaatst op 8 februari 2023, 14:00 uur
Illustration

Besparen; een nog onontgonnen thema bij verduurzaming van maatschappelijk vastgoed:


Naast isolatie en zelf opwekken is ook besparen (10-30%) bij maatschappelijk vastgoed een belangrijke invulling bij maximaal verduurzamen (Trias). Gedrag, vorm, én digitalisering helpen daarbij. Van belang is dus zowel personeel, sporter, bezoeker, cliënt, cultuursnuiver of monumentbezoeker te bewegen tot maximaal duurzaam gedrag, maar hoe helpen vorm, functie en digitalisering daarbij.

De uitdaging
Wij willen dit bespaarthema indringender op de agenda en oplossing bieden. Wij willen richting en tijdens de DDW in oktober 2023 met behulp van ontwerpers/ social designers ontwerpen presenteren als oplossingsrichting op vragen uit de diverse maatschappelijk vastgoedsectoren.  Wij werken daarin samen met www.desnelbinders.nl  We  kunnen nu beginnen!

Ontwerpopdrachten
* We zoeken vraagstellers (6 vragen/sectoren) en supporters die bereid zijn een deel van de kosten te dragen/ een challenge te adopteren
* Wij vinden ontwerpers die aan de slag gaan en concepten maken
* Wij presenteren de conceptontwerpen in een tentoonstelling tijdens de DDW in oktober 2023

Zie je een rol weggelegd? Als supporter, kostendrager of vraagsteller? Fijn om daar even over te sparren? Ik zie diverse mogelijkheden. 

Daniël
0611162307
www.kijkduurzaam.nl / www.duurzamesport.nlwww.scheveningenduurzaam.nl  

Deel dit: