Activiteit

Mini-symposium / boekpresentatie: Home Energy Management

donderdag 15 december 2022 , 15:00 - 16:00 uur
Illustration

Om de inzet van energiemanagement in en om de woning te versnellen en in goede banen te leiden is een goede samenwerking nodig tussen bedrijven uit de energiesector, installateurs, energie-coöperaties en leveranciers van gebouwsystemen, en de eigenaren en gebruikers van gebouwen.

FAN en ElaadNL onderzochten wat er nodig is om energiemanagement in en om de woning verder op te schalen en hoe dit bereikt kan worden.

Meer weten? Meld je aan voor ons mini-symposium. We zien je graag op 15 december 15.00 uur in het Testlab van ElaadNL in Arnhem, of ‘digitaal’ in het webinar.

https://nl.flexible-energy.eu/nieuws-events/mini-symposium-energiemanagement-in-en-om-de-woning-15-december-2022/

Locatie
Testlab ElaadNL,
Westervoortsedijk 73, Gebouw KB
6827 AV Arnhem
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
Energiemaatschappijen, netbeheerders, fabrikanten, onderzoekers, adviseurs in Energie Management (oplossingen), warmtepompbranche, aanbieders van laadoplossingen voor elektrisch vervoer, ontwikkelaars van (platformen voor) slimme energiediensten, installateurs, beleidsmakers, energienerds, geïnteresseerden in zonne-energie en thuisopslag. Kortom, iedereen die wil bijdragen aan het verhogen van de waarde van duurzame energie.
Deel dit: