Organisatie

KijkDuurzaam

Non-profit

Het is leuk dat we als sociale ondernemers door Liesbeth van Tongeren, wethouder Duurzaamheid, Milieu & Energietransitie in Den Haag uitgelicht worden in dit interview van Programma Aardgasvrije Wijken: "Op Kijk! Duurzaam! (www.kijkduurzaam.nl) kun je bijvoorbeeld rondkijken in verduurzaamde huizen in Den Haag. Bewoners laten daar zelf zien wat ze aan maatregelen hebben getroffen. Dat inspireert andere mensen om ook aan de slag te gaan."
https://aardgasvrijewijken.nl/nieuws/1878764.aspx?t=Liesbeth-van-Tongeren-gemeente-Den-Haag-Samen-werken-aan-iets-positiefs-geeft-energie


De veranderketen is pas rond rond als we vanaf mei 2021 naast de inspirerende voorbeelden via individuele duurzame woonplanners ook de energie-agenda van de bewoner op of onder de agenda in wijk, stad, regio, land, Europa en Parijs kunnen leggen. #MijnEnergiestrategie (MES)


Willen nu een groep van gebruikers van verduurzamingsmaatregelen samenstellen als MES-gidsen. Om na mei a.s. op verzoek van de invuller van de woonplanner hun gebruikservaring of tips met en rondom de maatregelen te vernemen. 

Deel dit:
Contactpersonen van KijkDuurzaam