Organisatie

Perspectivity

Onderneming

Perspectivity is een collectief van betrokken personen en professionele consultants die dialoog bevorderen en bouwen aan regeneratieve organisaties en gemeenschappen.


Wij geloven dat we met de kennis, technologie en middelen die nu beschikbaar zijn, geweldige kansen hebben om als mensheid betekenisvol en waardig te leven en ons te ontwikkelen in een duurzame, wederzijds verrijkende relatie met onze omgeving.


Wij geloven dat mensen geïnspireerde dialoog en zelfreflectief leren nodig hebben om hun collectieve wijsheid, passie en creativiteit te kunnen ontsluiten.
Wij helpen mensen de complexiteit van de huidige samenleving te managen, door interactieve processen te ondersteunen die maximaal gebruik maken van de rijkdom van diversiteit en kansen grijpen om een menselijke en duurzame maatschappij te bouwen.


Perspectivity is een samenwerkingsverband van twee poten die elkaar versterken. De Enterprise is een partnership van consultants die professionele diensten bieden die gemeenschappen en organisaties begeleiden naar geïnspireerde dialoog en zelf-reflecterend leren. Het Networkbestaat uit mensen die geïnspireerd zijn door de Perspectivity filosofie en dit breed willen verspreiden.

Illustration
 
Deel dit:
Contactpersonen van Perspectivity