Project
Idee

Workshop organiseren tijdens SDG Action Day - 25 sept 2020

Geplaatst op 18 mei 2020, 10:07 uur

Op 25 september organiseert SDG Nederland hun (online) SDG Action Day, waarvoor ik een oproep voorbij zag komen om ideeën voor workshops aan te melden. Meer informatie (en aanmeldformulier) via deze link. Ik moest denken aan de link tussen de Club van Wageningen en SDG 7 - "Betaalbare en duurzame energie", maar ook zeker met de 'faciliterende' SDG 17 - "Partnerschap om de doelen te bereiken".


Vanuit dat verband zie ik een kans om vanuit de club zo'n workshop te leiden waarin we onze kernvragen behandelen met een 'nieuwe set rode bolletjes' - om maar even de deelnemers aan zo'n SDG Action Day te typeren. Ik denk een heel leuke en interessante manier om onze thema's eens buiten de geijkte kring te brengen en daar wellicht frisse input op terug te krijgen. Hopelijk vanuit ondernemers of andere initiatiefnemers met concrete casuïstiek die ons weer verder brengt.

Toelichting

Ik ben zelf bereid de voorbereiding hiervan op me te nemen, als een mooie 'uitlaatklep' om zo concrete actie te ondernemen op de drijfveren die in beginsel al zorgen voor mijn betrokkenheid bij de Club van Wageningen. Wel zoek ik een paar mensen om mee samen te werken of tenminste te kunnen sparren in de voorbereiding, simpelweg omdat de kwaliteit daar altijd beter van wordt. Denk dat de tijdsinvestering alleszins meevalt en op een aantal uurtjes overleg / reviewen neerkomt verspreid over de komende paar maanden.

Wie is bereid hierover mee te denken?

Doelgroep
Volwassenen
Gewenst resultaat 
Een open, positief kritische uitwisseling van gedachten en standpunten over SDG 7 en de thema's van de Club van Wageningen.
Deel dit:
1 reactie

Robin van der Peijl

di 19 mei 2020 12:12
Misschien nog een zinvolle aanvulling op bovenstaande, voor wie niet direct het hele aanmeldformulier doorleest: deadline voor aanmelden is 28 mei a.s. Dus enige urgentie is aanwezig.