Bericht

Aanmelding gestart Transform.hackathon

Geplaatst op 25 augustus 2022, 17:09 uur
Illustration

Het Nationaal Programma Regionale Energiestrategie, het Ministerie van Economische Zaken en Unify.energy nodigen jou uit om deel te nemen aan Transform.hackathon. Een systeeminnovatie hackathon gericht op het ontwikkelen van concrete oplossingen voor belangrijke uitdagingen op weg naar een 100% hernieuwbaar, gedistribueerd en toegankelijk energiesysteem voor de toekomst.

31 oktober tot en met 2 november ontvangen relevante (semi)publiek en private partijen in de sector jou om met hen te bouwen aan die oplossingen aan 4 relevante challenges.

Schrijf je in voor de Transform.Hackathon

Transform.Hackathon is erop gericht om nieuwe oplossingen, prototypes en processen te ontwikkelen om een 100% duurzaam, gedistribueerd en toegankelijk energiesysteem mogelijk maken. In 48 uur ga je als deelnemer bouwen aan deze oplossingen met de challenge owners die dit willen en kunnen mogelijk maken. De challenge owners gaan met jou en de andere deelnemers in co-creatie bouwen aan die oplossing. Samen met het team van Transform.Hackathon bieden zij experts, kennis, data en een omvangrijk netwerk aan. Na de hackathon staan zij klaar om kansrijke proposities verder te ondersteunen naar nieuwe startups, scale ups, co-creatie projecten, pilots en gezamenlijke dienstverlening. Dit noemen we het Impact.Booster Programma.

Voor interesse of aanmelding ga je naar https://www.transformhackathon.eu/meld-je-aan/

Meld je aan voor een meetup

Op de meetups bieden we meer informatie over de noodzaak van de hackathon, uitleg over het proces van de hackathon, de challenges en het opvolgprogramma impact.booster. Daarnaast bieden we ruim de gelegenheid om potentiële teamgenoten te ontmoeten.

Meld je aan voor één van de meetups op:

1 september 19:30 – 21:30 (Arnhem, The green meeting Center)

8 september 19:30 – 21:30 (Eindhoven, klokgebouw)

14 september 19:30 -21:30 (Rotterdam, Groothandelsgebouw).

Aanmelden kan op www.transformhackathon.eu/aanmelden-meetup 

Deel dit: