Bericht

Uitnodiging ministerie EZK: digitale bijeenkomst Energiewet | 17 juni 2021

Geplaatst op 13 mei 2021, 13:46 uur

Van het team energiewet van het ministerie van EZK ontvingen wij onderstaande uitnodiging. Ook leden van de Club van Wageningen zijn van harte welkom.

--uitnodiging --

Digitale bijeenkomst Energiewet

Donderdag 17 juni van 13.30 uur tot 16.30 uur

De Energiewet is een grote herziening van de Elektriciteitswet 1998 en de Gaswet, waar diverse maatregelen over bijvoorbeeld data, netcapaciteit, energiecontracten en actieve afnemers in worden opgenomen. Dit heeft gevolgen voor u als organisatie. Op donderdag 17 juni a.s. organiseert de Directie Elektriciteit van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat een digitale bijeenkomst naar aanleiding van de consultatieronde over de Energiewet voor alle betrokkenen en geïnteresseerden. In 2019 en 2020 hebben we stakeholdersbijeenkomsten georganiseerd om – samen met u – te komen tot de herziening. Via deze bijeenkomst willen we alle betrokkenen en geïnteresseerden meenemen in het proces van het afgelopen jaar. We zijn nog druk bezig met de invulling van het programma, maar we kunnen alvast een tipje van de sluier oplichten over wat u kunt verwachten:

Presentaties over:

1.   Stand van zaken rondom de aanpassing van de Energiewet naar aanleiding van de consultatieronde;
2.  Reflectie van de antwoorden op de gestelde vragen;
3.  Verdere proces en planning van het wetsvoorstel en de lagere regelgeving;
4.  En wat staat er nog op de rol voor de langere termijn?

 

MELD U AAN!

Het programma is samengesteld door het team Energiewet van Directie Elektriciteit. We hopen dat u tijd kunt vrijmaken om deze bijeenkomst bij te wonen. U kunt zich registreren voor de bijeenkomst via deze link: https://ceehcommunicatie.typeform.com/to/tg7sxeJx

U kunt deze mail ook delen met collega’s, zodat zij zich ook via deze link kunnen aanmelden.

We willen aan u meegeven dat de bijeenkomst wordt opgenomen. Het beeldmateriaal kan worden gebruikt op de (interne) website, social media en in de verslaglegging. Tijdens deze bijeenkomst is er een mogelijkheid om (digitaal) vragen te stellen. Waarschijnlijk is er geen tijd om alle vragen ‘live’ te beantwoorden. Geef alvast uw vraag door bij uw aanmelding!

Als u zich aanmeldt via het registratieformulier krijgt u op enkele dagen voor de bijeenkomst een bevestiging toegestuurd met een instructie hoe u kunt deelnemen.

Mocht u nog vragen hebben over deze bijeenkomst dan kunt u een e-mail sturen naar Energiewet@minezk.nl. 

Met vriendelijke groet,

Team Energiewet

Illustration
 
Deel dit: