Bericht

Hoe werkt de Club van Wageningen online?

Geplaatst op 16 september 2020, 12:10 uur

Op onze laatste bijeenkomst waren we onwennig met de 'niet handen schudden bordjes". Inmiddels zijn ook wij bijna alleen nog maar online aan het werk. Maar hoe dan? Want we verdiepen op complexe onderwerpen en dat is online niet makkelijk.

Even terug. In de kern deden we op de bijeenkomsten drie dingen: verdiepen in casuistiek waar digitaal en energie bij elkaar komt en delen van mooie voorbeelden die dat al doen. Dat brachten we bij elkaar en daar leerden we iedere keer als netwerk van. Bij elkaar brengen gebeurde bijvoorbeeld in een pubicatie van het Rathenau. Datzelfde blijven we doen, maar dan online. En dat werkt anders . En ja, ook wij moeten leren hoe dat het beste werkt door te proberen.

Wat doen we nu concreet?

  • We organiseren online verdiepingssessies rondom vraagstukken
    Dat vergt best wat voorbereding. En daar zitten we midden in. De eerste wordt nu gepland en we hebben contact met deelnemers voor nieuwe casussen. De output delen we breed. Meld u gerust als u een casus heeft die u vanuit kwalitatief hoogwaardig multistakeholderperspectief wilt laten bekijken.
  • We organiseren inspiratiesessies online
    Inspirerende voorbeelden delen we graag breed. Dat zal in de vorm van webinars zijn voor een breeder publiek. We hebben een aantal kandidaten: maar meld je gerust bij mij als je iets wilt delen.
  • We werken aan publicaties die zaken samen brengen.
    Ook hier wordt aan gewerkt. Door het Rathenau, maar ook door een deel van de deelnemers.

Voor input of vragen staan we open. Schroom niet contact op te nemen!

 

Illustration
 
Deel dit: