Activiteit

Toepassen ontwerp principes Club van Wageningen in de haven van Rotterdam

dinsdag 6 februari 2024 , 13:00 - 17:00 uur
Illustration

Na de laatste Club van Wageningen bijeenkomst publiceerden wij op 20 oktober de 6 ontwerp principes voor het digitale systeem dat lokaal het  energiesysteem aanstuurt. Ter plekke toetsten we deze op drie verschillende gebieden. Verschillende voorlopers meldden zich vervolgens aan om ook andere contexten deze principes te testen. Onder wie Kennard Brandenburgh van Distro energy, verbonden aan het havenbedrijf in Rotterdam willen zij met behulp van hun platform van iedereen een energiehandelaar maken. Ze werken daar al actief aan, onder anderen in het Innovation Dock in de Rotterdamse haven. Samen met Distro gaan we de principes toetsen op bedrijven tereinen.

Programma

Kennard Brandenburch zal ons rondleiden en delen hoe hun platform in de praktijk werkt. Vervolgens passen we de principes van de Club van Wageningen toe op hun digitale platform. Voldoen zij aan de principes? Op welke manier? Of moeten we de principes voor een bedrijventerrein aanpassen?

Deelnemen

De bijeenkomst is op uitnodiging en er zijn slechts een paar plekken beschikbaar. Wilt je er graag bij zijn stuur dan een mail naar: mail@clubvanwageningen.nl 

Deel dit: