Bericht

De brede Club van Wageningen bijeenkomst van 16 maart 2021 gaat niet door.

Geplaatst op 23 februari 2021, 13:23 uur

We hebben na overleg met de kerngroep besloten de bijeenkomst niet door te laten gaan. De brede bijeenkomst heeft naast het behandelen van de inhoudelijke onderwerpen juist ook tot doel om elkaar persoonlijk te ontmoeten, dat is in de online context lastig. Daarmee vinden we de waarde te laag ten opzichte van de effort die we erin moeten steken om dit goed te organiseren.

Verdiepingssessies blijven door gaan

Die energie steken we liever in de online verdiepingssessies, daar krijgen we veel positieve reacties op. U kunt op de site de verslagen van de bijeenkomsten nalezen. We hebben besloten om ons tot de zomer op dit soort bijeenkomsten te richten. Hopelijk kunnen we dan kort na de zomer elkaar weer echt ontmoeten. Bij de verdiepingssessies zullen we wel elke keer een korte terugkoppeling geven over wat er allemaal speelt binnen de club.

Opvallend: de insteek verandert: Steeds meer mensen werken aan het digitale energiesysteem

We merken dat de insteek van de sessies verandert. Steeds meer mensen zijn aan de slag met het digitaliserende energiesysteem, vooral in de gebouwde omgeving. We worden steeds vaker benaderd met concrete voorbeelden waarbij we we de missie in de praktijk vertalen. Daarbij volgen we ook steeds vaker casuistiek een langere periode waarin we elkaar helpen verder te komen. 

Nieuwe serie bijeenkomsten

De komende weken wordt een nieuwe serie bijeenkomsten tot de zomer gepland. Als u bent aangemeld als deelnemer op de site komen deze vanzelf langs via de nieuwsbrief. En als u zelf een hulpvraag heeft en de Club wilt inschakelen, schroom dan niet en benader de secretraris.

Deel dit: